Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Petitie pentru bolnavii de spondilita anchilopoetica", pagina 4

Facebook share
Pagina 4/4 1 2 3 4
Dan (2 Iulie 2016, 13:29)
Boala nu e o boala grea !
Boala in sine nu e o boala grea , problema e sa intelegi ca din moment ce ai fost diagnosticat cu spondilita un lucru e clar ai Infecții in tine ! Care este rolul tau ? E unul simplu sa cauti si sa scoti toate infecțiile din tine , tu o sa spui ca nu ai nicio infecție dar te inseli , spondilita nu e o boala ci un efect , spondilita e suma tuturor infecțiilor din organism iar din moment ce ai fost diagnosticat cu spondilita inseamna ca ai Infecții ! Acum explic Greșelile pe care le fac oamenii : afla ca au spondilita dar nu inteleg exact boala pentru ca nu scrie nicăieri ceea ce scriu eu , daca citesti pe internet si in manualele de medicina vei afla nimic , ve-i afla ca se stramba coloana si ca e nasol si cam atat , pentru ca ei nu inteleg sau medicina nu intelege ca acea coloana se deformează ca urmare a unei tensiuni , cineva strange in șurub si sub presiunea șurubului săraca coloana ajunge asa ! Cum afli ce Infecții ai in tine ? Asta e greu , multe nici nu-ti poti imagina ca ar fi Infecții , iti dau cazul mamei mele care pe spate avea un fel de alunita o avea de vreo 25 de ani , mama nu se simțea bine iar eu fiind prins cu spondilita mea nu eram atent la suferința ei , am trimis-o sa-si faca dintii ca avea probleme , am pus-o sa faca sport zilnic si tot nu se simțea bine si cum discutam asa mi-a aratat acea alunita care era cam mare in mijlocul spatelui , am trimis-o la operatie , medicul a spus ca in toată cariera a mai vazut una asemănătoare si era cancerigena , la mama nu a fost , a tăiat-o a cusut la loc si cam asta a fost acum se simte mai binisor ! I-am explicat ca chiar daca a îndepărtat sursa care ii baga puroi in organism tot vor trece ani de zile pana sa ajungă sa se simtă mai bine , pentru ca acea alunita a facut puroi timp de25 de ani , puroi care s-a sedimentat/ depus in corpul ei iar corpul il v-a scoate dar il va scoate in foarte multi ani ! Asadar dupa cum vedeti infecțiile pot fi de orice gen si in orice loc in care tu nu dai importantă !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ana (4 Octombrie 2018, 12:11)
infectii spondilita
foarte adevarat si util comentariu
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dan (1 August 2016, 10:32)
Despre dieta cu otet !
MarianS nu are logica ceea ce spune doctorul cutare , sistemul imunitar nu poate ataca gena hlab27, de ce ? E simplu gena hlab27 are rol de comandant adica ea nu face altceva decat sa spuna unde se va duce inflamația asta in cazul in care un pacient are in el o inflamație ( adica puroi) ! Ai priceput rolul genei ? Aceasta gena dar nu numai aceasta exista la orice om de pe planeta , de ce ? E simplu pentru ca orice om pe parcursul vieții v-a face inflamație (adica puroi ) si cum puroiul nu poate rămâne la locul unde s-a produs ,oamenii sunt înzestrați cu astfel de gene ! Fiecare din acest fel de gene are un rol precis , sa caute o ruta pentru a scoate din corp inflamația (adica puroiul) in cazul nostru (adica gena hlab27) puroiul e dus in muschi , in țările unde clima e tropicala corpul reuseste sa scoată inflamația ( adica puroiul din muschi prin ( transpirație) in țările unde clima e mai răcoroasă vezi romania , nu reuseste iar aceasta rămâne sub stratul de piele ! E atat de simplu daca ai gandi logic si nu ai cauta Rețete pe baza de otet si lactoza ! Dietele sunt o prostie mare cat China , de ce ? e simplu , bolile autoimune au la baza 2 lucruri , o infecție si o gena atat! Infecția dar puroi gena spune unde sa se duca puroiul. Cancerul e o boala autoimună , de ce nu-i dai cu otet de mere! Si ce inseamna ca iau otet de mere de 5 zile si ma simt bine? Te simti bine in comparatie cu ce ? In comparatie cum te simțeai acum 5 zile ? In comparatie cu anotimpul rece ? Si ce inseamna te simti bine ? Ai mai putine dureri ? De cate zile ? 2 zile ? Ca teoria ta sa fie valabilă iti trebuie minim 3 ani in care sa dai boala inapoi cu teste facute serios pe sânge , spirometrie si restul , dar nu asa ca iau otet de mere de 5 zile si azi sunt mai bine ! Asta nu e profesionist ! Cand mai scrieti teorii , înainte testează-le 2 ani minim si vino cu dovada de la medic cum ca inflamația s-a redus ! Nu din gura ! Problema nr 2 e faptul ca tu ai spondilita adica ai muschii îmbibați cu puroi de ani de zile , iar acest puroi e in stare solida ca depunerile de pe vasul de toaleta unde nici antiinflamatorul nici biologicul nu poate scoate , tot ce pot sa faca aceste lucruri e doar sa mai reducă in ziua respectiva din cantitatea de puroi pe care o fabrica corpul tau ! Asadar teoria ca ma simt bine e o gluma! In alta oricine de idei lactoza eu beau 1 litru lapte pe zi de-o viata si nimeni nu a reusit sa scoată din grad4 mai multă inflamație decat mine ! Asadar dieta cu lactoza si alte prostii cad si ele !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dan (1 August 2016, 10:50)
Pt MariusS
Tu in loc sa citesti ce am scris eu si sa iei ca litera de lege absolut toată tehnica pe care o tot scriu de ani de zile , ce faci , iti iei de l sine putere si te duci pe site-uri cu diete cu prostii ! Cine ti-a spus tie ca aia care scriu balivernele alea sunt corecte? Probabil nu citesti ce scriu , daca am spus ca sunt singurul din Lume care din grad 4 sunt normal ce e neclar la tine ? Daca eu sunt unic in ceea ce-am facut si din experiența mea va împărtășesc si voua cum iti trece prin cap sa mergi in alta parte? V-am cerut vrun ban? Am facut reclama la vreun site ? O fac benevol dar observ ca unii nu merita si isi merita soarta ! De ce precizezi ca ai spondilita si ca nu iei medicamente ? Vrei sa te simti cool? Adica diferit ? Nu esti diferit ! Cand spui " am spondilita " practic spui " am puroi pe mine" adica esti murdar , si esti murdar pentru ca nu te-ai îngrijit sa cureti noroiul ba mai mult nici nu ai de gând sa cureti vreo ceva ! Stii cati ca tine au scris aici in decursul anilor ca iau Rețete si se simt bine ? Si care se băteau cu pumnul in piept ? Multi ! Ii mai vezi ? Au dat-o toti in bara ! sunt singurul daca urmărești din 2009 care scriu mereu același lucru ,sunt 7 ani , sunt 7 ani in care nu s-a schimbat nicio vorba din teoria mea testata pe mine si rAztestata ! Am scris si mai sus cu TITLU "boala nu e o boala grea" de ce ? Pentru ca stiu ca oamenii nu pot gandi , nu boala e grea , capul lor si deciziile lor greșite pe care le iau cand fac aceasta boala ii duce la ruina ! Algoritmul prin care oamenii gândesc strategia bolii e total greșit iar apoi vin aici si cer ajutor ! Eu spun asa ca daca tot vrei sa fii barbat macar fii pana la capăt ! Mergi pe otet de mere macar 1 an si apoi vino si scrie aici experiența ta !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dan (4 August 2016, 16:17)
Raspuns pt mariusS
1. Nu mai cauta pe site-uri de specialitate! Acolo sunt niște termeni medicali care nu te interesează pe tine si nici nu te ajuta ! Punctul 2. Orice alt tratament pe care dorești sa-l încerci in afara ce ceea ce ti-am scris eu , nu funcționează ! 3. E bine ca încerci sa te documentezi , de la facerea lumii pana la mine au trăit miliarde de oameni care si ei dând de dracu au facut același lucru ca si tine au căutat răspunsuri însă surpriza de la facerea lumii pana la mine nimeni nu a fost capabil sa găsească antidotul si schema de funcționare a bolii ! Nu totul e ca cauți si sa încerci cu mintea ta sa dai un raspuns pentru ca nu funcționează ! Boala nu e complicata însă din cauza ca oamenii au fost îndoctrinați gresit de-a lungul miilor de ani cand încep sa studieze ceva , ei pleacă ca si tine de la jumătatea poveștii exact ca in povestea cu Isus Cristos ! Omul asta face ia o poveste scrisă rău de la jumătate , exista Dumnezeu de aici încolo e simplu de facut povesti , asa faci si tu mergi pe site-uri unde exista o poveste si pe marginea acelei povesti in deci si tu sa legi elemente ceea ce e total gresit ! De ce? E simplu : toată povestea lor ( a medicilor, a oamenilor de știința a planetei e greșita total ) in momentul in care tu citești si ti se incoculeaza o poveste tu pleci dupa fenta ! E simplu ! Te sfătuiesc sa nu faci asta dar nu poti pentru ca nu esti ca mine ! Eu sunt rar ca Om , de ce ? De mic , aveam 3-4 ani si tata mi-a spus sa fac ceva , am stat m-am uitat la el si mi-am spus : eu pe asta in viața asta nu-l ascult si asa am facut , la școala la fel practic eu nu am fost atins , nu am dat voie nimănui sa-mi inoculeze lucruri iar pentru asta am luptat de cand m-am născut si bătaie ca la Hoții de cai am luat pentu lbertatea mea de a nu fi alterat ! Fiecare părinte încearcă sa-i bage copilului in cap diverse , fa aia , vezi ca nu e bine aia , daca pui mana aici uite ce se întîmplă pricepi! Cand m-am îmbolnăvit deja aveam toate elementele necesare sa am propria viziune nealterat de societate , doctori si precizez ca nu am citit nimic din tot ce au scris ei ! Tot ce am facut eu a fost pe cârca mea , creierul meu , am testat tot ce se putea testa logic nu ca cu oțet alea cad nivelul meu de inteligenta ca nu se susține teoria ! Sfatul meu e ca in loc sa pierzi timp inventat apa rece sa Citești cu mare atenție ce am scris pe forum si sa aplici pentru ca si in acest caz e o arta si sa nu crezi ca daca tu faci tot ce am scris eu Reușești , e ca la fotbal ca la desen ca in orice domeniu ( milioane de oameni joaca fotbal dar arta fac doar 11 de la real Madrid ) ! Nu-ti mai pune întrebări pt ca pierzi timp prețios iar ca sa scoți mizeria din tine îți ia jumătate de viața pentru ca procesul de curățare e al dracului de lent !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dan (4 August 2016, 16:40)
Tot2
Tot pt MArianS , am inteles ca esti razvratit mai bine lasa capul plecat pune mana pe telefon da-mi un beep daca nu ai credit si îți explic băbește cum sta treaba! Nu mananc oameni , de unde si pana unde ai ajuns la oțet de mere ,e peste puterile mele de înțelegere , tu nu discerni ? Tu crezi ca știința nu a încercat pe baza de oțet si derivati ai acestui compus? Cum poti sa fii atat de naiv ? E greu sa discerni intre adevăr si minciuna? Tu dai un link acolo , insa vreau sa vad si eu pe unu care s-a vindecat ca-l mananc ,daca tot dai link iar acolo face vorbire de vindecare hai sa-l vedem si noi ! Pai îți explic eu , nu exista asa ceva ! Tu esti fix ca mama mea , i-am spus mama, fa-mi un pilaf de orez cu carne pt ca asa mănâncă sportivii , mama s-a dus la Market iar pe o punga de orez scria : orez pentru pilaf ! S-a dus acasa l-a gătit , cand am ajuns si am gustat mi-am pus mâinile in cap , nu era bun deloc , ziceai ca mănânci pietre si m-am luat de ea si mi-a spus ca la fiert ore ! Cică daca scria pe ambalaj orez pt pilaf l-am cumpărat ! Asta este nivelul oamenilor de inteligenta ! Nu am ce sa-i cer , m-am născut mai dotat ca asa a dorit natura , un super creier pe un corp spondilitic! Cum ai spus : sunt doctori si cercetători care pun suflet in ceea ce fac , bun! Sfat de la un Supercreier : tot ce vezi cu diete in boli autoimune e fals ! Tu nu intelegi mecanismul bolii din aceasta cauza încerci sa legi chestii apocaliptice cu diete , nu are legătura , tu ai Senzația ca esti singurul cu teoria pe baza de amidon ? Ia citește pe acest forum de la prima pagina sa vezi câți au mai venit cu aberația asta ! Eu mananc 1 pâine pe zi si 1 litru lapte de-o viața ca sa terminam cu teoria pe baza de amidon si lactoza ! Acum ce mai ai de zis ? Eu inc-o data mananc de-o viața 1 pâine 1 litru lapte si m-am facut bine ! Ce mai zici cu teoria ta ? Nu mai sta in picioare ? Nu-ti mai zic de paste , spaghetti măcar o data la 2-3 zile am in meniu , cum îți mai merge teoria acum ? E total greșita ! Cauta sa citești ce am scris si litera de lege sa-ti fie !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dan (4 August 2016, 20:26)
Explicație !
acum am vazut ceea ce ai scris si anume " Despre HLA B27 nu mai deschid nicio discutie ,nu mai comentez nici apoi, nu am microscop, nu sunt om de stiinta, habar nu am ce e” limfocitului T citotoxic CD8” etc. Nu agreez totusi explicatia ta pentru ca are contradictie in termeni (boala autoimuna este o “boala caracterizata printr-o agresare a organismului de catre propriul sau sistem imunitar” ori tu explici un raspuns aproape normal al corpului) !
Nu agreezi explicația mea pe motiv ca ai citit ce au scris alții? Iar alții au scris gresit tâmpenia ? Iar tu vii îndoctrinat pentru ca ai citit pe alții iar eu ma aflu intr-o contradicție in termeni ? De ce eu ma aflu in postura asta de " contradicție in termeni"? Aha pt ca ei scriu vândut doctori sau oameni de știința si prin urmare tu fiind îndoctrinat e normal sa-i crezi pe ei , corect sau ma înșel ? Deci inca o data , eu sunt o contradicție in termeni pentru ca nu scrie in dreptul meu "doctor sau cercetător"? Hai sa o luam altfel pe logica mea : in bolile autoimune nimeni nu se face bine . Daca nimeni nu se face bine inseamna ca doctorii si cercetătorii sunt zero barat adică au aceeași valoare cu a oricărui om de pe strada ! Sau mai exact , doctorii si cercetătorii au exact aceeași valoare cu a unui cioban , de ce ? Explic: ciobanul are zero noțiuni despre boala iar cercetătorii au multe si toate greșite , cine zice ca sunt greșite? Raspuns : planeta care suferă si nu se post vindeca ! Mi departe : tu ai citit ce am scris si nu ai inteles nimic deși explicația referitoare la cum funcționează mecanismul bolii l-am scris de câteva ori ! Ori citești ce scriu dar din cauza ca esti îndoctrinat refuzi sa îți bagi in cap sau din cauza ca esti îndoctrinat creierul refuza alta varianta decat cea scrisă de unii care-si spun doctori sau cercetători si care nu au facut pe nimeni bine niciodată ! Explic altfel : ce ai spune daca fac alt scenariu : atenție ! Cum ai numi un Tamplar pe care il chemi sa-ti monteze o USA , tu il chemi pentru ca in prealabil ai vorbind cu el si era bun la a da explicații felul cum trebuie montat si bun de gura si la final îți face o mizeriende lucrare si-ti cade si USA? Asta Citești tu pe forumurile cu doctorii minune care nu exista si apoi vii sa-mi spui ca sunt o contradicție in termeni ! Tare!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
cristi (6 August 2016, 16:24)
spondilita
e posibil sa faci spondilita cand sistemul tau imunitar e slabit si faci infectii ce coplesesc sistemul imunitar.infectiile pot fi cu giardia micoplasme clamidia ureoplasma.sunt bacterii care intra in celulele sanatoase si de aici raspunsul organismului el cauta sa le distruga dar in acelasi timp lasa in urma macrofage care se depun ca o calcifiere pe articulatii muschi tendoane ligamente enteze fascii si in timp daca nu te misti sa rupi spiculii ososi ramai anchilozat. iar medicii astia ne lasa sa murim cu zile fac experiente pe noi cu antiinflamatoare care distrug ficatul si stomacul. e un cerc vicios. ar trebui dat ttatament biologic din prima poate omul are sansa sa se vindece complet. dar lor le trebuiesc ani sa puna un diagnostic timp pretios pierdut. Cand organismul incepe cu cicatrizarile nu mai ai ce face. ce-i osificat e bun osificat cum spunea doctorul Ancuta.La mine asa s-a intamplat din cauza incompetentei unor doctori care spuneau ca sunt sanatos am ajuns vai de capul meu.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Viorel (1 Septembrie 2016, 18:06)
confirmare
Confirm ca in analizele mele anterioare s-au evidentiat chisti de giardia.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dan (6 August 2016, 17:29)
Despre Calcifieri , minciuna !
Cristi nu are legătura ce ti-a spus doctorul Ancuța ! Il stiu e seful comisiei care da unda verde pentru biologic de la spitalul Cantacuzino ! Tot ce ti-au spus medicii e o eroare ! Acele Calcifieri dispar cu timpul daca tu iti desfunzi sistemul circulator care e înfundat total in grad 4 ! Eu am fost grad 4 total cu coloana sudata cum spun medicii si acum am coloana ca a oricărui om normal ! Cauta sa citesti ce am scris si aplica , coloana nu e sudata asa pare la radiografie si nu zic ca nu e dar se reface la loc ca la omul sănătos daca tu desfunzi sistemul circulator , procesul e lent iti ia circa 10-12 ani din stadiul 4 pana jn om normal de tras zi lumina e calculat de mine viteza cu care poti scoate de pe tine si desfunda sistemul circulator ! In acești 10-12 ani tu vei misca acea coloana de miliarde de ori iar acele Calcifieri vor fi usor usor absorbite de organism ! Asadar nu-ti mai face griji ca ai coloana sudata si nu mai e nicio șansa ! Din orice grad ai fi daca muncești pe brânci si aplici regulile de baza dai boala inapoi ! Referitor la antiinflamatoare : vad comentarii ale unor pacienți cu spondilita si nu le vad cu ochi buni ! Si am sa explic: antiinflamatorul e pentru un spondilitic exact ce e pentru un sportiv suplimentul alimentar mai exact acei saci cu proteina care te ajuta sa ii cresti masa musculara ! Toti pleaca de la o Percepție absolut greșita cum e si MarianS care citeste chestii dar nu le intelege ! Practic el ce zice : ca decat sa isi distrugă organele cu antiinflamatoare mai bine apelează la plante sau alte diete ! Fals ! Explic: puteți face următorul test : intr-o zi cand ai dureri crunte ( durerile provin de la faptul ca sistemul circulator adica acele vene principale de transport sânge din corp strâng , forța e uriașa asadar va pune presiune pe anumite părți din corp si in final apare durerea ) asadar cand te trezești si doare intr-o zi ia un antiinflamator puternic si vezi efectul ( il poti măsura in mintea ta pe o scara de 1la 10 ce efect a avut si cat de lung a fost efectul ma refer la timp 2-10-20 ore) si intr-o alta zi cand te trezești cu dureri ia dieta cu otet a lui MarianS si tot asa măsoară in mintea ta pe o scara de 1 la 10 ce efect a avut ! Voi sunteti ca orbii nu intelegeti mecanismul : toti Căutati remedii pentru durere dar niciodata nu dati vina pe voi pentru faptul ca va doare din cauza ca nu ati respectat niste lucruri ! In aceasta boala durerea apare cand gresesti ! Deși esti vinovat de durerea pe care o ai încerci sa dai vina pe altii sa citesti prostii si sa cauti remedii pt durere! Regula : in natura cand gresesti doare , daca bagi degetul in apa fierbinte? Te doare cine e de vina ? Doctorii? Daca cazi din picioare si te lovești doare cine e de vina ? Doctorii? Nu ! Singurul vinovat esti doar tu ! Asadar revin : MarianS dar nu numai el 99,99% din oameni fac un lucru greșit sau mai multe de fapt e un lanț de greșeli un cerc vicios care duce la dezastru pe toată linia ! De ce sa iei antiinflamatoare : 1. Antiinflamatorul reduce din puroiul pe care il produce corpul tau zi de si secunda de secunda ! De ce sa nu iei diete care tin loc de antiinflamator pentru ca nu are cum , spondilita e o boala strict de sânge , sângele e infectat cu puroi acest puroi se depune pe vasele de sânge si alterează sistemul circulator care v-a deveni instabil si nu mai raspunde la comenzi , v-a fi sensibil la temperatura , iti va altera receptorii care iti indica temperatura prin urmare tu vei fi mereu in confuzie , pentru ca tu nu vei mai simti temperatura corecta iar de aici șirul de greșeli continua si care nu fac altceva decat s-o tii in durere pentru ca nu poti aprecia corect foarte multi parametri ! Avand dureri nu poti face sport si deja ai intrat in cercul vicios ! Ce ai prefera ? Sau cum gândește MarianS : nu iau antiinflamatoare ca-mi stric stomac , ficat ! E om bun si ce varianta mai exista ? Niciuna ! El nu pune in balanta ca in decurs de 5-7 ani v-a ajunge leguma din cauza ca se gândește ca vai stomacul ! MarianS ce preferi sa iei antiinflamatoare sa tii boala sub control si sa trăiești la un nivel mediu inca 20 de ani sau sa cauti le forumuri prostii si in 5-7 ani sa te faci praf ca apoi daca esti leguma si cu stomacul intact tot nicio branza nu ai sa faci , stomacul oricum ti-l părăsește spondilita de la sine si nu numai , ochi , colon , si tot ce prinde ! E un calcul prea vast pe care MarianS si restul nu-l inteleg , ei gândesc mic , foarte mic se gândesc fix la niste chestii care sunt cele mai mici in aceasta crunta boala ! Eu am luat vreo 7 ani sulfasalazina 5 pe zi de mi-a căzut parul si de pe picioare si apoi vreo 7 antiinflamator zi la zi fara nicio zi de pauza precizez fara nicio zi de pauza iar stomacul e ca la un nou născut ! De unde stiu ? Am facut 2 gastro acela cu sonda cu camera pe care ti-o baga in stomac ! Deci din cauza ca unii au prostii in cap se distrug despre asta este boala nu despre altceva ! Boala e boala daca te tii de ea corect o scoti din tine dar daca ai prostii cu otet cum ma cu otet ca ala e ca acidul de la baterie iti macină tot din tine ! V-am explicat de mii de ori , sunteti propriul vinovat pentru ce trăiti !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dan (8 August 2016, 11:13)
Test
[IMG]http://i.imgur.com/kyUZQG4.jpg[/IMG]

[IMG]http://i.imgur.com/C2bW0eW.jpg[/
IMG]
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dan (12 August 2016, 09:31)
Am facut un video pentru voi ! Spondilita : clima
M-am gandit sa fac un video astazi de dimineata dintr-un motiv foarte simplu, am trecut brusc de la o temperatura de 33 grade la 20 de grade pe care unii o vor resimti din plin ! Asadar explicație cu video : https://youtu.be/Kgdec15bRqw
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dan (18 August 2016, 23:59)
Intrebari fara raspuns !
MarianS poti sa te uiti cat vrei la site-uri , esti o cauza pierdută ! Nu am inteles nimic din ce ai scris , ceva despre otet , tampenii si apoi trimitere catre un site ! Probabil tu nu intelegi rolul tau , rolul tau e sa zici adevarul adevarat ! Ca sa zici adevarul trebuie sa vii cu tehnici de vindecare a spondilitei testate pe tine de ani de zile si nu cu trimiteri cu ce au spus unii , de unde ii stii tu pe aia care scriu prostiile alea ? Ii cunoști tu personal ? Le-ai vazut tu tehnicile prin care au scos mizeria din ei ? Tu tot ce faci e sa plimbi vorba , nimic concret , scrie pe un site cu otet asa si ? Cine nu te lasa sa iei otet ? Ia otet pana nu mai poti , apoi vii si povestești experiența si tehnica prin care ai scos mizeria ! Tu si nu numai tu , astazi am intrat din întâmplare pe Facebook unde am scris in search " spondilita " si am dat tot asa peste o comunitate facuta de unu probabil ca tine care posta poze cu natura , cu cerul albastru adica oameni care practic o luaseră rara pe câmpii , cum adica sa postezi poze cu natura ? Dar nu e tot , tot asa erau duși in zona asta mizerabila cu diete si prostii ! De 7 ani de cand tot sunt pe aici pe unu nu l-am vazut sa se faca bine cu diete , te-ai găsit tu cu o alta mare tâmpenie " dieta cu otet " ! Tot imi da link sa vad dieta , nu am cum sa vad asa ceva pentru ca tu nu intelegi boala , nici nu te interesează boala si aici ma Refer la mecanismul bolii , nici vorba, tu ai o problema, ai aflat ca ai spondilita , ai citit tu ceva scris prost de medici ti-ai format o părere si te-ai apucat de căutat pe internet remedii ! Aici chiar ca e de ras : iti spun eu logica e simpla ! Sunt 2 categorii de oameni , cei care cauta remedii pe cale de lupta adica exercitii , suplimente etc si cealaltă categorie de oameni si aici ma refer la ( cei Dărâmați psihic , puturoșii , sau cei care gândesc mai greu ca sa nu le spun prosti ) cauta in zona Diete ! E fix aceeași problema ca la grași ! Grașii din cauza ca sunt putori ordinare in loc sa pună osu la treaba sa faca efort umbla ca si tine dupa cai verzi sa le ia potcoavele si cauta diete adica vor sa slăbească fara munca ,lupta! Nu merge MarianS despre asta e vorba in boala asta , despre munca, lupta ! Am ochiul format in ani de vorbit cu tot felul de oameni care ma suna si incerc sa-i ajut cat pot in boala asta , dar 98% sunt asa Dărâmați psihic , putori sau înceți la minte si cand le explici ca e pe baza de munca, durere si o viata stricta, fug !aaa asa se scoate mizeria ? Eu le spun da ,Aaa nu nu , eu credeam ca zici ceva mai frumos cu diete adica sa beau o gura de otet si ca prin minune sa nu mai am dureri sa fiu om normal ! Asa e in mintea lor creată ! Iar tu vii tot asa cu otet si imi arati ce face oțetul , iti explic de pe acum ca nu asta ma interesează ! Ma interesează de la tine asa : tehnica prin care scoti mizeria din corp ! 1. Cum si cand trebuie si e indicat sa dormim. 2. Cum si cat si cand se ia antiinflamatorul . 3. Care sunt cele mai eficiente antiinflamatoare binenteles testate pe tine. 4 tehnici despre cum ne protejam de frig pe timpul zile dar mai ales noaptea. 5 exercitii fizice , cate ședințe si pe ce durata , cate zile pe săptămana . 6. Remedii pentru pacienții care sunt in puseu , iar aici lucrurile se împart pe categorii , pentru ca una e puseu in grad 1 cand ai doar dureri si alta in grad 4 cand nu mai poti respira sau înghiți ! 7. mecanismul exact al bolii pe întelesul tuturor explicat babeste , practic cum te-ai vindecat tu ! Eu iti cer in avans sa explici cum te-ai vindecat deși tu esti bolnav .. Suna ciudat dar ca tu sa poti raspunde ca un profesionist la aceste intrebari trebuie sa fii un pacient trecut prin ele prin urmare vindecat ! Asadar tu cu acest otet de mere cu un link si cu milioane de intrebari fara raspuns in spate! Iti imaginezi ca nu esti credibil , la mine e ca la banca , ai vazut cum face banca daca vrei un împrumut ? Vede daca esti credibil , cine esti , unde ai lucrat , ce venit ai adica profilul tau si dupa ce face banca o evaluare corecta iti da verdictul daca esti credibil sau nu ! Tu nu esti pentru ca nu ai rezultate de nicio culoare , tu doar ai citit pe un site , ai copiat si ai scris aici dar ceva concret facut de mana ta pe pielea ta testat de tine nu ai ! Întrebarea mea e următoarea pentru ca e logica : daca nu ai reușite remarcabile , daca nu esti propriul tau cobai adica sa experimentezi le tine tot felul de lucruri pe durata medie si lunga de ce faci chestia asta ? Tie ti se pare ok la nivelul tau de înțelegere dar mie nu din cauza ca aici intra fel de fel de oameni unii Dărâmați psihic , altii puturosi altii care nu-i duce mintea pentru ca natura da voie ca orice om sa faca aceasta boala asadar citind link-ul tau se vor distruge , aceste categorii de oameni exista ,98% sunt asa e calculat de mine , din 100 oameni cu care vorbesc cam 2 fac si inteleg ceea ce am discutat cu ei , asadar 98 % sunt Terminați / Dărâmați Dârji sint doar ei aici mai intra si bolnavi noi adica diagnosticați recent cu boala sint la inceput de drum si corect ar fi sa citească lucruri seriaose care într-adevăr ii ajuta si-i fac sa înțeleagă mecanismul bolii adica exact ce nu scrie in manualele de medicina si le site-urile cu tampenii !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dan (21 August 2016, 02:11)
Inca o data spondilita explicata !
Definiție si regula pentru toată lumea !
1. Spondilita anchilozanta nu este o boala in sine ,Este suma tuturor infecțiilor din organism !
1a. Fiecare individ pe parcursul vieții va face Infecții , cei mai norocoși vor face Infecții cronice adica acele Infecții care produc inflamație NON stop si pe care organismul nu le poate stopa , aceste Infecții pot fi de orice natura , acestea la rândul lor produc puroi sau in termeni medicali inflamație !
1b. Daca fiecare individ pe parcursul vieții face Infecții de ce doar unii fac spondilita ? Raspuns : din cauza unor gene care ordona acestui puroi sa înfunde sistemul circulator!
1c. Cum se înfunda sistemul circulator? Raspuns : inflamatia ( puroiul intra in sânge, sângele nu mai are fluiditatea necesară ( nu mai curge corect ) din aceasta cauza la testele medicale apare acel VSH si CRP crescut! VSH inseamna pe românește ( viteza de sedimentare a hematiilor) adica explic babeste : se ia un pahar gradat punem apa murdara in el si dupa o ora privim paharul si vedem câta mizerie s-a Depus pe fundul paharului ! Acesta este VSH-ul explicat pe întelesul tuturor ! Asadar cand un pacient cu spondilita are VSH 20 inseamna ca viteza cu care mizeria adevara la vasele de sânge este crescută .. Efectul ? Efectul e acela ca boala il va suda , cu cat VSH -ul e mai mare cu atat viteza cu care il va suda e mai mare !
1d. Cel mai important lucru e sa inveti sa aduci acel VSH la valorile normale prin orice mijloace , de aceea trebuie ținuta legătura cu un doctor ( nu ca doctorul ti-ar face vreo minune, dar tu trebuie sa-ti cunoști VSH-ul ca sa stii daca in cele 3 luni ai facut ceea ce ai facut bine sau prost ) ,acest aspect care este esențial !
Nu sa spui din gura ca te simti bine , pe gura se spun multe , diverse , nefondate !
1e. Aducerea VSH-ului la limite normale , opțiuni :
A. Tratament biologic.
B. Antiinflamator + sport + caldura.
Sau
C. Găsirea sursei inflamatiei Si îndepărtarea ei .
Asadar dupa cum observam avem 3 opțiuni mari , clare si late nicidecum 4 .5 sau 7!
Dupa cum observam orice vrem sa facem legat de spondilita e pe baza de știința adica medicina ! Orice varianta in afara celor scrise de mine nu funcționează ! Este o boala de sânge unde sângele e infectat cu puroi, iar dieta nu are ce cauta aici ! Puroiul nu se opreste cu dieta ! Si ca sa dau un exemplu am sa iau următorul caz : avem un om cu dantura buna dar la baza , dintii fac puroi , as dori sa stiu si eu cu ce dieta pot opri puroiul pe care il fac dintii mei ? Am sa dau alt caz : am facut o operatie , sa presupunem ca o sutura a operatie nu e prinsă corect , aparent lucrurile par sa fie ok dar din păcate nu sunt si acea sutura face inflamație adica puroi !
Intrebare : cu ce dieta pot opri puroiul facut de aceasta sutura ? Astfel incat sa nu ajungă puroiul in sânge ?
---- dar putem folosi si o alta logica tocmai ca sa vedem exact cum stau lucrurile : daca eu urmez o dieta pe baza de amidon dau exemplu iar in corpul meu face puroi pentru ca am nu stiu sa presupunem dintii cariati sau nu stiu ce infecție ? Normal ca nu funcționează e ca si cum am tbc si iau pastile de inima !

2. Spondilita nu se face de pe azi pe mâine !
Niciun om nu se naște cu spondilita , asadar cand apar durerile inseamna un lucru sigur : sistemul tau circulator e parțial înfundat iar ca sa fie parțial înfundat inseamna ca puroiul curge in tine de niste ani buni zi de zi fara oprire !
Intrebare : daca timp de 5 ani corpul a produs puroi pe care la pus pe tine si care e in stare solida , solidificat pe artere si vene ,cat timp iti ia ca sa aduci VSH-ul la limite normale , dupa care sa il păstrezi in limite normale ca apoi sa te apuci sa raschetezi de pe venele înfundate mizeria depusă in ani ? Raspuns : cam 10 ani !
Asadar dupa cum observam iti ia o viata si asta in condițiile in care întrunești toti pașii , aduci VSH pe normal , il păstrezi normal cu anii iar in a est răstimp depui efort suplimentar rașchetand de pe tine inflamatia deja depusă !
Iar ca sa faci aceste lucruri bine trebuie sa te cunoști ,sa ai propriile tehnici o viata stricta si un ritm îndrăcit !


2. Spondilita anchilozanta nu este o boala de oase , este o boala de sânge !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
luci (23 August 2016, 15:11)
pt dr dan
ma baiatule , ce studii ai ?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dan (24 August 2016, 16:40)
Lecția 1! Presiunea !
Am decis sa scriu niste lecții pentru bolnavul cu spondilita ,nu stiu cat voi reuși pentru ca n-am talent la scris !
Asadar începem lecția nr 1 " stil de viata "!
1. Ai aflat ca ai spondilita , asta e cam nasol inseamna ca tot ce știai despre ce știai trebuie sa uiti ,practic incepi o noua viata diferită total de ceea ce ai trait cu alte reguli si alte principii ! ( mai nasol e ca trebuie sa gândești daca pana acum nu ai facut-o acum esti obligat )!
2. O mica statistica , din zecile de bolnavi cu care am discutat si le-am pus cele 3intrebari clasice : ai dureri ? Raspuns : da ! Cand ai dureri ? Raspuns : noaptea ( spre 4-5 dimineata ) , dar de ce ai dureri la 4-5 dimineata ? Raspuns : ca asa e boala sau ca sunt bolnav de spondilita ! Haha ! Rezulta ca : bolnavii cu spondilita au dureri ca au spondilita ! E foarte importantă statistica asta a mea si de aia zic ca e Foarte important sa gândești !
3. Tocmai ai aflat ca suferi de spondilita si pe la 4-5 dimineata ai dureri din cauza spondilitei , nicio problema tocmai de asta scriu , ca tu sa nu ai nicio problema !
Pasul 1 . Ce e de facut ? ( partea asta imi place foarte mult ) !
Spondilita are 3 hibe sau mai pe românește cedează la 3 chestii , presiune , caldura si efort ! Asadar începem cu prima si anume presiunea !
A. Corpul are si el la rândul lui cateva zone sensibile asadar pacientul de spondilita trebuie sa le păzească strașnic! Aceste zone sunt :
1. Picioarele si mai exact laba piciorului pana spre genunchi .
2. Spatele si mai exact zona lombara.
3. Gâtul
4. Încheieturile mâinilor ( asta in caz de spondilita periferica)
--------------
B. Acum ca știm zonele sensibile trebuie sa le protejam si cand spun sa le protejam nu ma refer de caldura asta e un alt punct din lecția de astazi , ne referim la presiune !
Dupa cum v-am explicat si mai sus , spondilita este o boala de sânge care înfunda vase, articulații , muschi ! Sângele de la inima merge in jos spre picioare si apoi urca in sus , iar problema cea mai mare sunt picioarele , fiind înfundat sistemul de la baza sângele nu are forța sa urce in sus si astfel apar dureri !
Astfel avem nevoie neaparat de "ciorapi compresivi sau ciorapi medicinali " ei se folosesc in bolile varicoase dar daca veți citi interesa o sa constatați ca spondilita fiind o boala de sânge e fix ceea ce aveti nevoie iar ca exemplu am luat la intimplare un site plin cu ciorapi compresivi http://www.ciorapicompresivi.ro , nu fac reclama la site dar ca fapt divers , ciorapii nu sunt ieftini dar purtați corect tot timpul, traiul tau v-a fi putin mai bun ! In aceasta boala fiecare mic detaliu contează pentru ca toate la un loc adunate putin cate putin te fac sa duci o viata cat mai apropiată de normal !
Ciorapii compresivi sunt testați de mine timp de 7 ani iar cine are îndoieli poate încerca 3 luni zi la zi cu ei 24 din 24 si apoi sa-i dea jos si va vedea diferența ! Daca natura a facut ca sângele sa nu circule corect atunci il ajutam noi sa circule corect prin acest truc , ciorapii pun presiune pe picior iar sângele e nevoit sa circule e simplu mecanismul !
C. La acest subpunct tot despre presiune discutam si mai exact despre somn, pat, saltea !
La întrebarea : ai dureri? Da! Cand ? Noaptea ! De ce? Pentru ca am spondilita ! Am sa incerc sa explic rolul patului mai precis al saltelei !
Daca ai o saltea ieftină cu arcuri care iti intra in spate sau cum spun medicii : dormi pe pat tare si drept ca iti îndreaptă coloana haha si care e o prostie fara margini asta pentru ca doctorii nu inteleg mecanismul de funcționare al acestei boli , nu faci bine ce faci !
Explicația : ai nevoie de o saltea cu memorie care sa-ti ia forma corpului sa se muleze perfect pe tine practic sa te îmbrățișezi si care sa pună presiune in timpul somnului pe întreg corpul asta te va ajuta , vei mai castiga jumatate de ora in plus de somn in comparatie cu cei care dorm pe un pat neadecvat si care corpul sta suspendat practic din punct in punct in arcurile care-i intra in spate de asta in timpul noaptea iti simti corpul rece tocmai pentru ca nu ajuti sângele sa urce si sa-ti învăluie întregul corp in caldura , caldura corpului tau e data de sângele tau , cand te simti rece inseamna ca sângele s-a retras ai trebuie sa iei măsuri ! Din aceasta cauza bolnavul de spondilita la 4-5 dimineata se trezeste , sângele s-a retras , muschii strâng , apar dureri si bolnavul se trezeste ! Bolnavul ce face de fapt cand se trezeste , se foiește putin adica pune sângele in miscare si apoi se mai baga o tura la somn ! Totul e de sânge dupa cum observați !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Vali (2 Septembrie 2016, 08:51)
Opreste-te!
Nu stiu de ce vrei sa convingi pe toata lumea, oricum nu te asculta nimeni! Ai veleitati de dictator!
Ce studii ai, omule? Lasa-ne in pace cu convingerile tale! am vazut ca ai jignit multe persoane.
Trateaza-te si lasa-ne in pace cu aberatiile!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dan (20 Septembrie 2016, 19:07)
Nasol azi !
Acum e puterea ursului , a venit într-adevăr toamna si cu ea scăderea brusca a temperaturii , multi ati dat de dracu azi , acum imi doream sa iasa la rampa toti cei pe baza de diete :)), pentru ca acum se vede forța dietei , din păcate nimeni cum era firesc !
Tot eu la roate! Hai sa punem lucrurile la punct !
Ai de dracu azi , ce e de facut ! Daca citesti asta deja e prea tarziu inseamna ca te-ai ars si cauti remedii , bun pana aici !
Sa-i dam drumul la treaba zic !
1. Baricadează-te ! Închide usi , ferestre , da drumul la centrala , aragaz cu toate ca nu ai nicio șansa cu aragazul dar decat deloc zic si eu , trebuie neaparat sa ridici temperatura in casa prin orice mijloace altfel nicio șansa !
2. Îmbracă-te gros ca de iarna chiar daca stai in casa , 2-3 perechi sosete in picioare băgate in 2 perechi de pantaloni de trening si in sus la fel , nu merge cu picioarele pe jos in casa , folosește papuci e foarte important , ia antiinflamator si incearca sa te miști , e foarte important sa te miști si sa-ti ridici temperatura corpului altfel inflamatorul v-a patina in gol ,nu v-a funcționa prin urmare tu nu ce-i simti vreo ameliorare , antiinflamatorul funcționează doar daca ii oferi un mediu propice ,asadar nu te așeza comod in pat pe motiv ca ai luat antiinflamator si e obligat de Dumnezeu sa te faca bine ! In pofida durerilor cauzate de scăderea brusca a temperaturii cauta sa faci cum poti niste exercitii fizice , asa cum poti , cauta sa mănânci lucruri pe baza de proteina si carbohidrați ( carne , pui, peste, vita, orez , fasole , Mazăre etc) care iti vor creste temperatura corpului si iti vor da energie pentru ca ai nevoie de multa energie ca sa repui sistemul in funcțiune ! Cauta sa iti tii moralul ridicat , doar ai mai trecut prin fazele astea , e clasic , schimbarea brusca de temperatura te destabilizează , nu te încrunta , nu te ruga la sfinți pentru ca nu iti ajuta la nimic , ai un sistem circulator înfundat si face figuri in perioada asta , asadar succes !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dan (22 Septembrie 2016, 22:05)
De ce doare la schimbările bruște de temperatura !
Am sa incerc sa explic babeste de ce doare la schimbările bruște de temperatura !
Dupa cum spuneam , spondilita e o boala de sânge si nu de oase , asadar avem de-a face cu un lichid si niste vene !
In primul rând fiind o boala de sânge trebuie sa înțelegem perfect cum funcționează mecanismul !
Asadar un spondilitic e un bolnav cu venele principale de sânge alterate, parțial înfundate sau înfundate total ( depinde de gradul in care se afla bolnavul )
Ce se intimpla cu sângele acestui bolnav de spondilita in momentul in care apar brusc fluctuațiile de temperatura ? In primul rând apar dureri întrebarea e de ce ? Si datorită faptului ca trăim in romania unde avem 4 anotimpuri observam ca aceste fluctuații sunt primăvara si toamna ! Bun bun dar hai si aici sa despicam putin firul in 4 ! Toamna fluctuațiile de temperatura sunt de la cald la frig iar primăvara avem iar dureri insa fluctuațiile de temperatura sunt de la frig la cald ! Asadar dupa cum se observa durerile nu apar doar cand se schimba vremea si se face frig , apar si cand trecem brusc de la frig la cald !
Acum o sa incerc sa explic exact cum se intimpla , sângele sau orice lichid cu cat te Temperatura scade cu atat curge mai greu asta ar fi prima dar avem in componenta si venele care la frig se contracta asta ar fi a doua insa noi spondiliticii mai avem 2 hibe , sângele conține in el inflamație ( adica puroi ) il regăsim in analizele de sânge sub denumirea de VSH si 2,arterele pe unde circula sângele sunt Opturate , parțial sau total înfundate !
In momentul in care temperatura scade brusc de la 30 de grade la 15 grade , corpul unui bolnav de spondilita nu se poate adapta cu aceeași viteza cu care scade temperatura si nu se poate adapta din cauza sângelui care circula prin arterele parțial înfundate , din aceasta discrepanta apar dureri si toamna dar si primăvara !
Acum o sa observați ca chiar daca temperatura a scazut e iarna si sunt -10 grade afara dar nu exista fluctuații de temperatura tu te vei simti mai bine pentru ca corpul tau in perioada de toamna a facut acea tranziție într-adevăr cu multe dureri la fel se intimpla si primăvara !
Remediul e : cand se Apropie toamna sa stai cu ochii pe vreme , cand se anunța prima fluctuație tu trebuie sa fii pregătit pentru ca daca acționezi abia cand simti dureri Deja te-ai ars , tu tot timpul trebuie sa fii cu un pas in fata, asadar sa presupunem ca azi sunt 30 de grade iar meteorologii anunța pentru mâine 15 grade , poimaine 15 si o sa se traca practic la regim de toamna , tu trebuie sa iei măsuri din seara asta si nu de mâine , te imbraci gros chiar daca la ora la csre mergi la somn e cald si te scoate din Confortul tau , peste noapte corpul se va raci , temperatura va scădea isr dimineata te trezești rupt si asta pentru ca nu ai fost atent si cu un pas in fata !
Care sunt consecințele ? Cu fiecare neatenție de acest gen boala progresează iar tu mai pierzi cate putin din aceasta bătălie , orice bolnav de spondilita in grad 1-4 a pierdut batalii de fapt pe toate , nu a fost in stare sa câștige niciuna pentru ca nu vrea , a vrea inseamna a gandi , a face , ati împinge limitele la extrem !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Razvan (30 Noiembrie 2016, 23:46)
Am spondilita anchilozanta de 7 ani
Actual traiesc in Spania sa dori sa ma intorc un Romanía dar ñu pot din cauza tratamentului biologic HUMIRA as putea sa primesc gratis acest tratament? Din causa ca e foarte scump si ñu pot permite sal cumpar ,,,am un handicap de 50 % valorat ,in CE grad de handicap ma incadrez ,,va multumesc.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 4/4 1 2 3 4