Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » AMERICANII? DE NEPRETUIT! PENTRU RESTUL, EXISTA MASTERCARD
image

Petitie: "AMERICANII? DE NEPRETUIT! PENTRU RESTUL, EXISTA MASTERCARD"

Facebook share

"We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty and the pursuit of Happiness."

Adica:

"Noi mentinem aceste adevaruri a fi postulate (auto-evidente), acela ca toti oameni sunt creati egali, acela ca sunt dotati de catre Creator cu anumite drepturi inalienabile [si] acela ca printre aceste drepturi se afla si viata, libertatea si cautarea fericii."

Acestea sunt cuvintele cu care incepe declaratia de independenta a SUA. In spiritul celor spuse mai sus, si pentru ca sentinta data de autoritatile americane in cazul "Teo Peter" este una aberanta, injositoare si indubitabil nedreapta, cerem acordul Primariei Bucuresti, primarului general Adrian Videanu si oricarei alte institutii abilitate, sa organizam un protest pasnic, pe durata summitului NATO, in care protest sa ne exprimam totala dezaprobare fata de decizia luata in cazul "Teo Peter".

"Ea, familia lui Teo Peter, e frustrata pana la Creator si inapoi. Are si dreptate sa fie asa! Pentru americani, un roman costa 16.500 de dolari! Sergentul Van Goethem - de nepretuit! Asta ar trebui sa frustreze si cel mai lipsit de patriotism roman!!!"

Semneaza si tu petitia, si vino alaturi de noi, la protest!

20/03/2008

Autor: Alin Farcas
Destinatar: Primaria Capitalei
Categorie: .
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =