Prima pagina » Petitii online » Demiterea de urgenta din Parlamentul European a antiromanilor Monica Macovei si Cristian Preda

Petitie: "Demiterea de urgenta din Parlamentul European a antiromanilor Monica Macovei si Cristian Preda"

Am fost cu toții martori, ani de zile la denigrarea constanta a valorilor romanești, a propagării de sloganuri si informații absolut mincinoase de către procurorul ceaușist ,femeia care urăște cu patima Romania si pe romani,care a cerut interzicerea dreptului de vot a României in plenul parlamentului european si anume Monica Macovei. Venita din tenebrele negrele ale comunismului aceasta femeie cu suflet negru a profitat permanent de poziția ei de euro parlamentar pentru a-si varsă nu numai propriile frustrări ci si a induce in eroare oficialitățile europene prin informații mincinoase cu privire la viată politica din Romania. Alături de europarlamentarul Cristian Preda, un alt politician roman care a girat fără remușcări tăierile abuzive de salarii si pensii in timpul regimului odios condus de Traian Băsescu, au facut tot ce au putut, prin viu grai sau mijloace media sa dezinformeze oameni, oficialități, ambasade si inclusiv parlamentul european.
Prin urmare este imperios necesar ca acești doi dușmani declarați ai României si ai romanilor sa fie demiși urgent din funcțiile pe care le ocupa. Prin aceasta petiție dorim ca organele reprezentative sa ia act de aceasta doleanța si implicit sa se ia masurile corecte .

12/02/2018

Autor: JollyRoger