Comentarii "Legalizarea drogurilor usoare pentru combaterea consumului de etnobotanice", pagina 1

GIPSI (14 Iunie 2011, 09:11)
MEMORARE
DE CE OARE NU INITIATI O PETITIE SA FITI CONDAMNATI TOTI LA INCHISOARE.IN ACEST MOD,NU VETI MAI ELABORA PETITII PENTRU LEGALIZAREA DROGURILOR USOARE,A ETNOBOTANICILOR SI A TOT FELUL DE SUBSTANTE NOCIVE ORGANISMULUI SI MEDIULUI INCONJURATOR.NU ASA CRESTE P.I.B.(BUGETUL TARII).CRESTE BUGETUL VOSTRU PROPRIU--DROGATI SPURCATI CE SANTE-TI.NUMAI TAMPENII VA DEBITEAZA CEREBELUL VOSTRU ATROFIAT.ASTA ESTE DEMOCRATIA CARE A INVADAT IN MINTILE VOASTRE DUPA LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE'89.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
marcel (30 August 2011, 03:08)
chiar vorbesti serios ?
prietene, ar trebui sa te mai documentezi, si daca tu zici ca sunt atat de nocive si ca restu lumii a innebunit, incearca sa te mai uiti si la alte tari. Ar fi statele unite unde in 16 din ele s`a legalizat, danemarca, olanda nu mai vorbim, citeste legea in cehia, si multe alte tari, numai zic de toleranta lor in 80% din tarile occidentale. dar cine stie, tu esti ala cu, cap`ul pe umeri, si jumate de glob cum zici tu "drogati spurcat". mai bine te`ai trezi in loc sa traiesti in continuare in comunism. mai iesi din casa, mai deschide ochii si documenteazate putin si dupa da`ti cu parerea. propun ca toti dobitocii sa nu mai aiba dreptu la comentarii :) sti vorba aia, mare e gradina lu Dumnezeu ;)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ion ion (16 Octombrie 2011, 02:06)
iaca na ...
crezi ca voi mai cumpara ceva de la voi, ciumetilor ??? nimic, nici etnobotanice nici droguri, puteti sa vi le bagati in ... !