Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Demisia Condamnaților PSD
image

Petitie: "Demisia Condamnaților PSD"

Facebook share

În locul lui Cioloș a venit Dragnea.

- La Ministerul Economiei, în locul lui Costin Borc - Doctorat în Economie, Wisconsin Madison, a venit fostul director al Poștei Române, Alexandru Popescu, are încasa în 2015 un bonus de performanță de 135.418 lei, deși Poșta e la un pas de faliment.
- La Ministerul de Externe, în locul lui Lazăr Comănescu - Doctor în relații internaționale, diplomat de carieră, a venit Teodor Meleșcanu, comunist de carieră.
- La Ministerul de Interne, în locul lui Dragoș Tudorache - omul care a introdus sistemul video în secțiile de votare, vine Carmen Dan, o fostă funcționară din Teleorman, pe care o recomandă relația apropiată cu Dragnea.
- La Ministerul Educației, în locul lui Mircea Dumitru, rector al Universității din București, membru în comisia care a constant plagiatul lui Ponta, vine Pavel Năstase, un susținător al lui Ponta.
- La Ministerul Justiției, în locul Ralucăi Prună, vine Florin Iordache, cel care a inițiat și coordonat „Marțea Neagră”.
- La Ministerul Muncii, în locul lui Dragoș Pîslaru vine Olguța. OLGUȚA. Olguța. Atât aici.
- La Ministerul Sănătății, în locul lui Vlad Voiculescu, singurul ministru care începuse lupta contra mafiei din sistemul de sănătate, vine Florian Bodog, om din sistem, bănuit de plăgiat.
- La Ministerul Transporturilor, în locul lui Petru Sorin Bușe, cu experienţă de peste 25 de ani în industria auto globală, între septembrie 2010 şi mai 2015 fiind vicepreşedinte al Inginerie Renault Globale şi Directorul General al Renault, vine Răzvan Cuc, demis din guvernul Cioloș, fără experință în domeniu, un domn de la Giurgiu.
- La Ministerul Tineretului și Sportului, în locul multiplei campioane olimpice Elisabeta Lipa, va fi numit Marius Dunca, primul om găsit responsabil de tragedia de la clubul Colectiv.

Cam atât.

07/01/2017

Autor: Cosmin Păiuș
Destinatar: Romania
Categorie: Politica.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =