Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Diazepam Rivotril si Dormicum decriminalizate-declasificate din tabelul 3,reclasificate in tabelul 4 si prescr...
image

Petitie: "Diazepam Rivotril si Dormicum decriminalizate-declasificate din tabelul 3,reclasificate in tabelul 4 si prescrise pe reteta alba"

Facebook share

Dorim ca medicamentele diazepam rivotril si dormicum sa fie decriminalizate si declasificate din tabelul 3 si reclasificate in tabelul 4 pentru a putea fi prescrise din nou pe reteta alba si chiar si de catre doctorul de familie. Foarte multe persoane din Romania sufera de tulburari neuro-vegetative,anxietate,agrofobie,atacuri de panica si insomnii. Iar 'tratamentele' moderne prescrise de psihiatrii mai nou pentru aceste afectiuni cum ar fi schema antipsihotic+ antidepresiv de tip ISR nu numai ca au nenumarate efecte adverse dar nici nu vindeca anxietatea. Ca sa nu mai mentionez cata stigma inutila este pusa pe capul acestor pacienti cand familia si prietenii alfla ca sunt sub tratament cu antipsihotice ex:Olanzapina,Seroquel,Abilify,Risperidona. Domnilor...antipsihoticele(neurolepticele) au fost create si patentate pentru a trata starile de psihoza nu starile de anxietate/insomnie. Si oricat ati spune dvs. ca nu dau dependenta..stiti ca este fals. Antipsihoticele dau o dependenta groaznica..si ce sevraje groaznice...iar pe langa dependenta vine si actiunea de antagonizare a dopaminei si serotoninei ceea ce inseamna motivatie 0.Tratamentul cu antipsihotice pentru anxietate/insomnie se numeste genocid. Dependenta de benzodiazepine nu vine cu aceste 'surprize' si o stiti si dvs.Din doua rele alegi intodeauna ce e mai putin rau. Tin sa mentionez si ca antidepresivele de tip ISR nu ajuta anxietatea..din contra..o agraveaza. Trei luni de zile de tratament cu asa ceva sunt un adevarat cosmar.Unor persoane le este teama sa iasa si din casa cand sunt sub influenta acestor 'medicamente' pe care nu le pot numi altfel decat genocid. Sa luam escitalopramul,zoloftul,prozacul si busparul ca exemple. Daca nu ma credeti...incercati sa luati un escitalopram sa calmati un atac de panica sau sa scapati de o insomnie si o sa vedeti pe pielea dvs. ce se intampla. Asa ca va rugam frumos- decriminalizati si reclasificati medicamentele diazepam,rivotril si dormicum in asa fel incat sa poata sa fie prescrise cum erau prescrise si pana in 2012 si anume pe reteta alba si de catre doctori de familie.

09/12/2018

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Ministerul Sanatatii,Parlamentul Romaniei,Guvernul Romaniei
Categorie: Sanatate.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =