Prima pagina » Petitii online » Petitie privind predarea religiei in scoli (cu autor anonim)

Petitie: "Petitie privind predarea religiei in scoli (cu autor anonim)"

Tot timpul auzim la posturile de televiziune de Romania despre politicienii care vor oprirea predarii religiei in scoli. Aceste lucruri duc la o decadere economico-sociala si morala.
Noi nu vrem sa ajungem iarasi in pizma Romaniei Comuniste. Daca vom cadea in aceasta pizma curata, vom fi niste atei sclavi a unui conducator tiran ai comunismului intreg.
Religia este parte a unei morale crestinesti de acum 2000 de ani. Fara religie, vom trage dupa furturi, violente, crime si razboi. Daca religia-i scoasa, oamenii se vor indeparta de Biserica din ce in ce mai mult.
Nu vrem sa fiim o tara de oameni atei si de fara religie, ca Olanda si Republica Ceha. Avem timp sa invatam si religia si stiinta. Ateismul este comparat cu o boala mintala.
Religia invata despre cum sa evitam promovarii non-valoriilor difuzate de la televizor, despre ce-i rau despre intretinerea relatiilor sexuale in afara mariajului, si chiar ca ne invata despre consecintele consumului de etnobotanice.
Europa este un continent crestin, deoarece au fost multi misionari (in special Sf. cel dintai chemat, Sfantul Andrei) crestinand multe tari europene care erau pagane pe vremea aceea (cum ar fi Germania, Polonia, Anglia, s.a.). 76% dintre europeni sunt crestini (72% dintre U.E. este crestina).
Si stiim ca o neputinta a unei societati romanesti se rezolva/corecteaza cu si fara rugaciuni sau pupaturi de moaste, si cu sau fara stiinta. Suntem 90% ortodocsi in Romania. Ortodoxie = Dreapta Credinta.
Daca esti un ateu roman, sa pleci din tara Maicii Domnului, deoarece Romania este o tara credincioasa cu mai putin atei, care sunt niste comunisti. Ateismul este o mare flagel asupra Romaniei.
92% dintre romani sustin religia in scoli, facut de un sondaj Soros.
Haide sa semnam aceasta petitie pentru a preveni eliminarea religiei din invatamantul romanesc. Religia ajuta la contribuirea idenditatii poporului roman.

Si motivul in care autorul este anonim, este deoarece am fost implicat intr-un scandal facut de Dart cu: "Tare prost mai esti, iti dau un ospiciu bun?". Si m-a obligat sa continui sa ma uit la antenele, ceea ce este tradus ca sunt obligat sa fiu subminat.

Dar sa revenim la aceasta petitie si sa incercam sa oprim eliminarea religiei din invatamantul educational al Romaniei. Fara religie in scoli, Romania ar fi o tara atee impreuna cu Olanda, Cehia si Suedia. Religia este de a educa pe copii si tinerii ai lumii trandave de astazi spre valorile etice si morale ale crestinatatii de 2000 de ani.

03/10/2014

Destinatar: Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului