Prima pagina » Sondaje online » Comercializarea mierii romanesti

Sondaj: "Comercializarea mierii romanesti"

Pentru promovarea acestui sondaj, puteti folosi urmatorul link: https://petitieonline.ro/sondaj-s49634053.html

Comercializarea mierii romanesti

26/12/2018

As dori sa aduc in atentia dumneavoastra faptul ca ne aflam intr-un moment de dezbateri pe legea apiculturii . Consider ca este momentul oportul ca inseram in lege faptul ca mierea naturala romaneasca sa fie comercializata intr-un ambalaj diferentiat de mierea naturala sau artificiala introdusa din import. Amestecul mierii naturale romanesti sa fie in totalitate interzis si sanctionat drastic.Numai asa comsumatorul va fi constient de ce cumpara . La ora actuala mierea se comercializeaza in Romania sub o etichetare defectuoasa , astfel consumatorul este pacalit si mananca miere ( productie romaneasca cupajata cu miere non UE care are o provenienta incerta si cel mai probabil este o miere artificiala sau un sirop industrial). Prin aceasta reglementare s-a ajuns la scaderea pretului mierii romanesti la pret de miere artificiala.

1. Doriti comecializarea mierii naturale romanesti DOAR in ambalaj special diferentiat si interzicerea amestecului cu orice alt produs ?

Autor: Tenie Gheorghe Ghiocel

Vezi rezultatele pentru sondajul: Comercializarea mierii romanesti