Prima pagina » Sondaje online » Masuram nivelul de implicare pentru inaintarea unei eventuale Initiative cetățenești împotriva jocurilor d...

Sondaj: "Masuram nivelul de implicare pentru inaintarea unei eventuale Initiative cetățenești împotriva jocurilor de noroc"

Pentru promovarea acestui sondaj, puteti folosi urmatorul link: https://petitieonline.ro/sondaj-s62044041.html

06/04/2019

Salut,

Vrem să vedem cate persoane s-ar implica personal în colectarea de semnături pe hartie, în stradă, pentru o petiție de interzicere a aparatelor de jocurilor de noroc în România.
Daca e sa strângem voluntarii necesari, ne-am gândit să demaram totul în zilele de 1- 5 mai, prelungind bineinteles si mai departe colectarea.

Am lansat un sondaj si pe grupul nostru de susținere a jucatorilor, de pe Facebook "Vreau să ne pese": https://www.facebook.com/groups/217538785269991/permalink/820339774989886/
Tot acolo pe grup ne puteti si contacta pentru mai multe detalii.

Iniţiativa legislativă aparţine, după caz, Guvernului, deputaţilor, senatorilor sau unui număr de cel puţin 100.000 de cetăţeni cu drept de vot. Cetăţenii care îşi manifestă dreptul la iniţiativă legislativă trebuie să provină din cel puţin un sfert din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe, respectiv în municipiul Bucureşti, trebuie să fie înregistrate cel puţin 5.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative.

Demersul nostru s-a adresat de la inceput aparatelor de jocuri de noroc, de tipul slot machine game, alias "pacanele".
In continuare consideram ca trebuiesc eliminate cu orice pret aceste mizerii din calea noastra!
Petitia initiala a fost postata doar online, fara efecte juridice:

De data asta asteptam mai multa implicare si din partea voastra, pentru a putea merge pana la capat si a reusi.

O sa lansez ulterior votului si un eveniment oficial cu demersul, pe Facebook, pentru a putea fi distribuit in masa.

Va rugam votați, să știm ce avem de făcut.

1. Daca sunteti pentru interzicerea aparatelor de jocuri de noroc în România, cat de mult sunteti dispuși să vă implicati in strângerea de semnături pe hartie, în stradă, pentru o astfel de petiție?

Autor: Ioana Cristea

Vezi rezultatele pentru sondajul: Masuram nivelul de implicare pentru inaintarea unei eventuale Initiative cetățenești împotriva jocurilor de noroc