Prima pagina » Sondaje online » Pentru reîntoarcerea Jetix

Sondaj: "Pentru reîntoarcerea Jetix"

Pentru promovarea acestui sondaj, puteti folosi urmatorul link: https://petitieonline.ro/sondaj-s24934051.html

Pentru reîntoarcerea Jetix

18/03/2019

Salut. Am creat acest sondaj pentru a reîntoarce canalul Jetix în România. Stiu că sunt puține șanse să se întâmple acest lucru, dar părerea mea este că, cu cât semnăm această petitie mai mulți oameni, cu atât cresc șansele. Dacă vom ajunge la aproximativ 100.000 de semnături, cred că ne vor lua în considerare. Evident ca eu le voi trimite această petiție de la sume mai mici de semnături deoarece nu cred că vom ajunge la această sumă.
Unele dintre motivele pentru care vreau Jetix înapoi sunt:
1.Îmi este foarte dor de vechile animeuri difuzate pe acest canal precum Naruto(știu că mulți veți spune că le poți vedea pe net, dar vă înșelați deoarece pe net nu sunt dublate doar până la episodul 100 aproximativ, iar eu aici am dat doar un exemplu sunt și altele evident).
2.După părerea mea desenele din prezent numai sunt ce au fost mai demult.
3.In momentul de față pe aceste posturi se pot uita doar copii până în 14 ani deoarece nu cred că s-ar uita și oameni de alte vârste la desenele din prezent.
! Motive sunt multe, ele difera de la o persoana la alta. Evident cum mie imi place Jetix altora le place Disney.
In opinia mea ar putea sa fie Disney pana la ora 22:00 sau 23:00 cand deja copii mai mici ar trebui sa doarma, iar dupa acea ora sa fie Jetix, cu vechile animeuri si altele noi. După parerea mea așa ar avea și mai multa audiență.
#SalveazaJetix

1. Vreti să reapărea Jetix?

Autor: informatie confidentiala

Vezi rezultatele pentru sondajul: Pentru reîntoarcerea Jetix