Prima pagina » Sondaje online » Profesorul, o instituție

Sondaj: "Profesorul, o instituție"

Pentru promovarea acestui sondaj, puteti folosi urmatorul link: https://petitieonline.ro/sondaj-s41554046.html

Profesorul, o instituție

01/12/2019

Doresc ca profesorul sa fie considerat o instituție, sa aibă dreptul la opinie fara a fi sancționat, să aibă dreptul să acceadă la.grade didactice conform legislației în vigoare, sa ii fie scrisa părerea în procese verbe și să se țină cont de ea, sa nu se țină cont numai de numărul majorității manipulate.

1. Vi se pare normal sa fii blocat la gradul didactic 1 pentru că nu ești văzut cu ochi buni din cauza că ai spus lucrurilor pe nume?

2. Vi se pare normal sa fii calificat de către persoane pe care nu ii interesează ce.muncesti, ci doar sa profite de munca ta și apoi să îți dea papucii?

3. Considerați normal sa depinzi de calificative care se dau după cheful directorului care nu tine cont decât de interesul personal?

4. Considerați normal sa se tina cont de părerea elevilor că sa predai la clasa și elevii sunt foarte ușor influențați mai ales dacă le dai cadouri?

5. Considerați că e mai bine sa se obțină gradul didactic 1 prin redactarea lucrării de grad și susținerea unui examen?

6. Sunteți de acord că elevii pot fi influențați de către un director daca le acorda facilități și.le face pe plac?

7. Credeți că un profesor care a avut ani buni foarte bine și tocmai când sa își de-a gradul didactic 1 a primit mai puțin este evaluat obiectiv dacă a predat în mai multe școli și doar o școală i-a dat și îi dă mai puțin?

8. Pentru a realiza punctajul pentru foarte bine din fisa de evaluare anuală vi se pare normal sa alergați să faceți toate activitățile acelea?

9. V-ați simți mai confortabil daca ați realiza activitățile din fisa postului în afara de predarea la clase în ritmul dumneavoastră?

Autor: Sorina Cristina Gherghel

Vezi rezultatele pentru sondajul: Profesorul, o instituție