Prima pagina » Sondaje online » Propunere de revenire la numele de DACIA pentru teritoriul carpato-dunarean.

Sondaj: "Propunere de revenire la numele de DACIA pentru teritoriul carpato-dunarean."

Pentru promovarea acestui sondaj, puteti folosi urmatorul link: https://petitieonline.ro/sondaj-s11461043.html

Propunere de revenire la numele de DACIA pentru teritoriul carpato-dunarean.

15/11/2011

Votati pentru revenirea la statul centralizat Dacia!

Romania s-a fondat pe o minciuna grosolana precum ca suntem urmasii Romei.
La Roma, in Italia, noi care ne numim in mod eronat romani suntem astazi de batjocura deoarece natiunea romana majoritara in tara noastra este confundata cu o etnie minoritara "rromanes"!
Avem si multe alte probleme datorita acestei minciuni si astfel suntem considerati ca am aparut aici in zona la anul 1859 cand prin unirea Moldovei cu Muntenia a luat fiinta Romania, fapt care justifica chipurile niste pretentii teritoriale pentru cei care au venit si s-au stabilit aici pe aceste meleaguri dacice pe la anul 900 d.H. sau chiar mult mai tarziu.
De circa 2000 de ani poporul nostru este intr-o mare CRIZA de IDENTITATE!
Prin redescoperirea identitatii noastre nationale, prin revenirea la numele nostru real de daci si prin revenirea la numele statului centralizat Dac se vor elimina multe din problemele noastre actuale si ne vom regasi demnitatea nationala.
Vezi si aici:

Votati pentru DACIA!

1. Doriti ca Romania sa se numeasca Dacia?

Autor: informatie confidentiala

Vezi rezultatele pentru sondajul: Propunere de revenire la numele de DACIA pentru teritoriul carpato-dunarean.