Prima pagina » Sondaje online » Eliminarea Marketingului Agresiv din Institutiile de Invatamant

Rezultate sondaj: "Eliminarea Marketingului Agresiv din Institutiile de Invatamant"

Pentru promovarea acestui sondaj, puteti folosi urmatorul link: https://petitieonline.ro/sondaj-s23334044.html

Rezultate sondaj: Eliminarea Marketingului Agresiv din Institutiile de Invatamant

28/10/2018

Institutia publica de invatamant transforma copiii in sclavi pentru societati comerciale private ( presteaza o activitate economica/comerciala fara remuneratie ) Copiii nostri si Prin copiii nostri suntem invadati de multiple oferte comerciale private, mai grav acestea se fac prin intermediul institutiilor publice de invatamant, in incinta scolilor si in timpul programului scolar, (fara a se tine cont absolut deloc de cele ce urmeaza a fi prezentate), pe scuza ca asa se facea de cand l-au dat jos PSD-istii pe Ciausescu, + impertinenta de a ti se spune ca nu esti obligat sa cumperi nimic, de parca asta ar invalida tot ceea ce nu este in regula cu ce se intampla in acest proces de marketing bagat pe gat. Sunt persoane care doresc intradevar sa achizitioneze produse si servicii suplimentare, pentru acestia cat si pentru cei care doresc doar sa se informeze asupra optiunilor disponibile se poate face o lista care sa fie disponibila ( in cel mai corect caz) Doar Parintilor si Doar la Cerere, ( macar un pas inainte ar fi ca aceasta lista sa fie disponibila public la avizier si pe site-ul scolii) Pt ca odata ce un copil a aflat de o excursie la parcul de distractii sau la mai stiu eu ce castel( doar 1 ex din o mie) te pune pe tine ca parinte in situatia in care trebuie sa ii refuzi ceva copilului ( din divese motive, in functie de caz) care de multe ori duce la certuri in familie, discutii contradictorii intre parinti, stari conflictuale intre parinti si copii, toate acestea fiind perpetuate de catre institutiile de invatamant ( si ne intrebam de ce se ajunge sa nu ne mai intelegem cu copiii si la violente in familie atat de mult in romania, pt ca ii crestem in medii conflictuale de mici) Nu suntem obligati prin nici o lege sa acceptam sa fim invadati de oferte comerciale, din potriva sunt multiple legi care ar trebuii sa ne protejeze de aceste tactici abuzive Cooptarea minorilor in activitati economice/comerciale este ilegala mai ales ca nu sunt platiti si mai este facut si fara acortul parintilor = SCLAVIE Copii nu au voie sa munceasca pana la ~15-16 ani si pentru prestarea oricarei activitati economice este nevoie de acceptul scris al parintilor Orice persoana care presteaza o activitate are dreptul sa fie remunerata pentru acea activitate (cu exceptia in care este de acord IN AVANS sa o presteze gratis, minorii au nevoie de acceptul scris al parintilor pentru orice acord ), SCLAVIE Coruperea de minori ( este actiunea prin care se profita/beneficiaza de incapacitatea minorului de a-si da seama ce face, chiar daca acesta accepta/isi da acordul, practic parintele este cel care trebuie sa isi dea acordul, nu minorul) Indoctrinare si spalare pe creier, copiii nostri sunt indoctrinati si spalati pe creier sa accepte abuzurile celor din jur( copilul nu are de unde sa stie ca nu este normal, chiar daca ajunge sa simta ca nu este in regula, ajunge sa fie fortat, si intr-un final sa considere ca ceea ce se intampla este normal, asa cum probabil considera si unii dintre voi care fara sa realizati ati fost indoctrinati de cand venea Colgate cu pasta si periute la scoala in anii 90) , in dretimentul educatiei asupra drepturilor individuale, ceea ce ar trebui sa se faca defapt la scoala, educatie, nu indoctrinare la acceptarea abuzurilor. Inselaciune prin abuz ( actiunea prin care pacalesti pe cineva sa presteze o activitate fara sa i se aduca la cunostinta toate drepturile de care beneficiaza prin prestarea acelei activitati ), SCLAVIE Munca la negru ( prestarea de activitati comerciale fara contract de munca si tot ce implica), copiii nostri presteaza activitati care se desfasoara periodic la intervale neregulate si pe tot parcursul zilei, deci practic nu vorbim nici macar de munca cu timp partial, ci de munca care se incadreaza la contract pe perioada nedeterminata ce trebuie remunerata cu salariul minim pe economie In timp ce minorii nostrii isi presteaza activitatile de servicii publicitare in afara orelor de curs, in timpul orelor de curs acestia fac training cu privire la produsele si serviciile diversilor agenti economici,imediat ce acestea devin disponibile, ce urmeaza a fi prezentate dupa ore, in detaliu, parintilor. Activitati care se fac cu contract de munca si trebuiesc remunerate - Prestarea de servicii publicitare ( termen general ) - Livrarea de flyere si materiale promotionale - Actiunea de informare a tertelor parti cu privire la campanii promotionale - Prezentarea catre terte parti a produselor/serviciilor comercializate Colectarea de date cu caracter personal fara acordul informat al parintilor asupra scopurilor comerciale in care urmeaza sa fie folosote acele date Folosirea datelor cu caracter personal de catre institutii publice in alte scopuri decat cele pentru care au fost colectate( ex: sa stie exact cui ce oferte sa ii faca) Impartasirea acestor date personale cu terti agenti economici, fara acord explicit in prealabil Procesarea datelor personale in scopuri economice si de marketing targetat ( in functie de varsta copilui, clasa in care se afla, situatia materiala, situatia scolara, istoricul achizitiilor, interesele minorului , interesele parintilor, etc)(stie exact cui ce oferte sa ii faca, direct prin profesori) Profesorii desi au salarii mici fac aceste activitati comerciale gratuit(sunt adulti, este dreptul lor sa isi dea acordul pentru propria persoana), undeva este o lege care spune ca profesorii nu pot primi beneficii pentru aceste activitati in schimb "scoala" poate primi beneficii banesti prin contracte de inchiriere a spatiilor pentru agentii economici care urmeaza sa isi desfasoare acele activitati in incinta scolii ! ( ex: ore suplimentare de meditatie, pregatie sau oricum alege sa ii spuna, incluziv orice activitate extrascolara, dans muzica, pictura, etc, care se desfasoara in incinta scolii); Este sau nu incalcata legea prin primirea indirecta de beneficii materiale ? Daca nu este ilegala probabil "le-a scapat" din nou ceva celor care fac ceste legi, pt ca sigur nu este nici etic si nici moral si in Principiul legii nici legal. Ca sa nu mai spunem ca acea chirie ar putea de fapt sa fie ZERO deoarece ajunge sa fie platita tot de parinti iar banii respectivi cine stie la cine ajung ?! Scoala (cine administreaza si cum se folosesc)? Primarie(surse noi pt buget)? Ministerul educatiei ( care lasa intentionat sau din incompetenta scapari prin legislatie ) ?!

1. Sunt de acord cu eliminarea din scoli a campaniilor publicitare ale societatilor comerciale
NU, Consider ca scoala este o Piata de Desfacere tocmai buna pentru companii
0 raspunsuri
2. Sunt de acord cu mutarea tuturor serviciilor suplimentare pe o lista accesibila doar parintilor( la cerere, online, grup whatsapp, etc)
DA, Sunt de acord, Eu ca parinte sunt cel care daca doresc ceva intreb ce este disponibil
8 raspunsuri
NU, Doresc sa imi transformati copiii in agentii vostrii de vanzari care sa vina acasa sa ma convinga sa cumpar ceva de la voi
0 raspunsuri
3. Sunt de acord cu incetarea politicilor de cooptare, manipulare si indoctrinare a copiilor intr-o doctrina de consum
8 raspunsuri
NU, Indoctrinarea Capitalista este mai importanta decat drepturile si libertatile individuale
0 raspunsuri
4. Sunt de acord cu educarea copiilor asupra drepturilor care le au in ceea ce priveste remuneratia pentru activitati prestate
8 raspunsuri
NU doar aceasta este cea mai noua forma de sclavie si NU imi pasa de viitorul copilului meu
0 raspunsuri
5. Sunt de acord cu implementarea dreptului de a traii linistiti si de a nu fi agresat prin campanii de marketing facute in scoli sau in apropierea acestora
DA, Sunt de acord, copii nu trebuie sa fie agresati prin campanii publicitare, mai ales la scoala
8 raspunsuri
NU, sunt perfect ok cu companiile care castiga mii de euro prin manipularea copiilor si a parintilor prin intermediul copiilor
0 raspunsuri
6. Sunt de acord cu educarea copiilor asupra tacticilor de manipulare din marketing
DA, Sunt de acord, Copiii trebuiesc educati asupra ricurilor la care sunt expusi
8 raspunsuri
NU, copilul meu trebuie sa traiasca in ignoranta, asa cum traiesc si eu, fara sa mai fiu capabil sa realizez
0 raspunsuri
7. Sunt de acord cu identificarea si pedepsirea celor care se folosesc de minori fara acordul parintilor si fara a-i remunera pentru prestarea de activitati publicitare
8 raspunsuri
NU, ti-am zis si mai devreme doar ii crestem sa fie sclavi nu ?!
0 raspunsuri
8. Sunt de acord cu identificarea si pedepsirea celor din invatamant care folosesc datele cu caracter personal ale elevilor si a famiilor acestora in scopuri economice si de marketing targetat
DA, Sunt de acord, si sunt indignat ca se intampla asta tocmai in invatamant
8 raspunsuri