Prima pagina » Sondaje online » Vrem/vreți o țară ca afara?

Sondaj: "Vrem/vreți o țară ca afara?"

Pentru promovarea acestui sondaj, puteti folosi urmatorul link: https://petitieonline.ro/sondaj-s30383045.html

Vrem/vreți o țară ca afara?

05/06/2017

Mereu vad și aud multe lume care spune: Vrem o țară ca afară, dat mulți nu știu cum e afară. Ni se arată doar partea frumoasa din tot peisajul sumbru care în afara granițelor noastre. Noi romanii încă mai avem rușine, ne respectam bătrânii, bunurile și valorile noastre, respectam familia, facem cruce când trecem pe lângă biserică și mai spunem Doamne ajuta! Afara toate astea au apus demult, toată lumea vrea bani, droguri, sex și băutură. Ei numai țin cont de nimic atâta timp cât guvernul care a pus stăpânire pe ei le da exact ceea ce am specificat mai sus. În UK sunt sute de mii de musulmani, sute de moschei și sute de teroriști. Sute de morți în Franța, 3 atentate în 45 zile. Sunt sătul de afara. Vrem sa fim creștini nu musulmani la noi în țară. Nu moschei la noi în țară. "Să știți c-am murit creștin -Brâncoveanu Constantin" Nu oameni tăiați și împușcați de musulmani. Va rog gândiți-vă bine dacă, chiar doriți o țară ca afară.

1. Vreți o țară ca afară plina de musulmani?

Autor: informatie confidentiala

Vezi rezultatele pentru sondajul: Vrem/vreți o țară ca afara?